Home
Over Ons
Créateurs des desserts
Assortiment
Foto's
Contact
Ons Assortiment
DE CHOCOLADE
SOPHIA 4P 6P 8P 10P 12P
Krokante bodem van praliné - Duo van melk chocolademousse en fondant chocolade mousse
PRALINE 4P 6P
Lichte crème van hazelnoot - Crème brûlée - Amandelbiscuit - Krokante bodem
IVOIRE 4P 6P
Witte chocolade mousse - Coulis van bosvruchten - Amandelbiscuit - Krokante bodem
CALYPSO 4P 6P
Melk chocolademousse - Cremeux van caramel - Krokant van praliné
CELINE 4P 6P
Biscuit van hazelnoot - Compote van abricoos - Cremeux van abricoos en vanille - Mousse van 'dolce' chocolade
CREME AU BEURRE
MISERABLE 4P 6P
Amandelbiscuit - Boterroom vanille
JAVANAIS 4P 6P
Amandelbiscuit - Boterroom Mokka
DE FRUITIGE
FRAMBOOS 4P 6P
Bavarois framboos - Amandelbiscuit
CHARLOTTE AARDBEI 4P 6P
Lichte crème van aardbei - Lepelbiscuit - Waaier van verse aardbei (enkel seizoen)
CHARLOTTE PEER 4P 6P
Lichte crème van Poire William - Lepelbiscuit - Waaier van peer
POMME SURPRISE 4P 6P
Zanddeeg - Frangipane - Gecarameliseerde appel - Italiaanse meringue
CITROEN 4P 6P
Bretoens zanddeeg - Fijne citroencrème - Italiaanse meringue
TUTTI FRUTTI 4P 6P 8P 10P 12P
Laagjes biscuit - Frambozencoulis - Verse slagroom - Vers fruit - Rand van chocolade of marsepein
SOLEIL 4P 6P
Biscuit - Verse slagroom - Frambozen - Italiaanse meringue
KILOMETER GEBAK 4P 6P
Bladerdeeg - Banketbakkersroom - Vers gemengd fruit
FRUITTAART 4P 6P
Zanddeeg - Banketbakkersroom - Vers fruit of banaan
DROOGGEBAK
APPELTAART 4P 6P 8P
Bladerdeeg - Banketbakkersroom - Schijfjes appel
GRAND MERE 4P 6P 8P
Zanddeeg - Banketbakkersroom - Stukjes appel
PERENTAART 4P 6P 8P
Bladerdeeg - Frangipane - Peren William
ABRICOOS 4P 6P 8P
Bladerdeeg - Frangipane - Abricoos
AMANDINE 4P 6P 8P
Zanddeeg - Frangipane - Banketbakkersroom - Stukjes Appel - Amandelschilfers
MONT BLANC 4P 6P 8P
Zanddeeg - Stukjes appel - Lichte crème van meringue en platte kaas
CONFITUUR
RIJST
FRANGIPANE
TARTINE RUSSE
SPECIALS
COPPERHEAD GIN & TONIC
Krokant van amandel, biscuit van agrum en olijfolie, crèmeux van kalamansi en sinaasappel, crème van Copperhead Gin en Tonic
Contacteer ons
Heuleplaats 1 | 8501 Heule | T 056 35 20 97
Uw bericht werd verstuurd!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Top